10 tips voor (betere) seks

10 tips voor een beter seks leven.
Om even te beginnen ik heb deze tips zelf bedacht. ten tweede is dit geen garantie dat je ook echt een beter seksleven zal krijgen.
maar het is wel iets om over na te denken. Dit zijn simpele en ook vooral goedkope tips. Ik zeg veel lees plezier en ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

ook in dit artikel wil ik even het nieuwe logo van de blog laten zien, tada!

nieuwe logo kinky lifestyle blog

nieuwe logo kinky lifestyle blog

1. Communicatie, ja een hele simpele en hij kost niet praat met elkaar! Ik neem aan dat je elkaars wensen niet kan ruiken.
dus vertel elkaar wat je fijn vind en wat niet. Of hoe iets eventueel beter zou kunnen. Natuurlijk zal de eerlijkheid over elkaars bed kwaliteiten niet altijd in goede aard vallen maar wees eerlijk.

2. Seks is geen competitie je hoeft niet tig keer klaar te komen of een bepaald aantal minuten of zelfs uren bezig te zijn. Jullie bepalen samen wat ‘goede’ seks is. Dus je hebt echt niet perse een beter seksleven als je bijvoorbeeld 4 keer per week de daad verricht of dat je het maar 1 keer per maand doet. Het gaat om de kwaliteit niet de kwantiteit.

3. Ik ben een grote voorstander van je fantasieën waar maken. Maar soms ja zelfs soms is het beter om een fantasie een fantasie te laten. Vanwege de eventuele consequenties die de fantasie met zich mee brengen.

4. Begrip , ook dat is heel belangrijk probeer begrip op te brengen naar elkaar voor de dingetjes die minder gaan ( te vroeg klaarkomen of als vrouw moeilijk klaar komen of wat dan ook ) heb begrip voor elkaars fantasieën zelfs als jou partners fantasie niet de jouwe is. Je hoeft het niet leuk te vinden maar begrip voor elkaar is een goede stap.
5. Lachen, ook dat moet weleens kunnen in de slaapkamer. Lachen over dat mislukte standje, die toch niet zo sexy striptease of dat mislukte seksspeeltje. Als je maar blijft lachen samen.

6. Geen verplichting, houd het leuk en maak het geen verplichting je hebt toch geen zin om samen je agenda ervoor uit te trekken? Want voor je het weet sta je de standjes uit te plannen ( pijpen 20:08 , standje 69 20:38 enzovoorts)
7. Wees experimenteel, probeer is wat nieuws en doe is wat anders zorg voor spanning en afwisseling.

8. Verzorg jezelf ( nee dit geld niet alleen voor vrouwen) dit is voor allebei. Schoon en verzorgd word altijd gewaardeerd. Je hoeft geen George Cluny te zijn of als vrouw een Pamela Anderson te zijn maar verzorgd en schoon does the trick ( ow ja ik noem trouwens maar wat namen ik kan met geen van beide wat)

9. Nee is ook echt nee en ik hoef hier verder niet over ui te breiden lijkt me.

10. Iedereen is anders, we vinden allemaal wat anders lekker , doen bepaalde handelingen op een anderen manier dus ga nooit vrouwen en mannen met elkaar vergelijken. Omdat ex A het heerlijk vond hoe jij haar likte betekend dat niet dat het voor het nieuwe vriendinnetje zo za zijn. Probeer verschillende manieren van plezieren want er zijn meerdere wegen naar O-town.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s