Kinky met een budget

Tegenwoordig zijn wij allemaal wat meer (s)experimenteel.

maar hoe houdt je het nou spannend zonder een kapitaal uit te geven aan dingen die je waarschijnlijk 1 a 2 keer maximaal gaat gebruiken en het daarna in een diep duister plekje in je huis gaat liggen verstoffen?

Kinky hoeft niet duur te zijn net zo als alles in de wereld is het maar net hoe duur je het zelf maakt. Natuurlijk kan je de hele 50 shades of onzin lijn gaan bestellen met overpriced zilveren BDSM crap .

maar ik kom met een alternatief, lees en huiver.

Sommige dingen zullen jullie zelf al weten maar toch even een leuk kijkje op mijn idee van ; kinky met een budget!

 

 1. Je eigen fantasie, je hoeft niks te kopen waarom zou je terwijl je fantasie gratis is? een hele zwepen en hakken collectie heeft natuurlijk ook geen zin als je de fantasie hebt van een natte krant dus tip 1 is praat met je partner, fantaseer er samen op los dat is toch al genieten echte voorpret!
 2. Wil je wel iets om mee te meppen maar wil je geen dure attributen aanschaffen? loop is door de hornbach en neem je fantasie mee en je vindt de meeste leuke dingen. onthoud wel dat het veilig moet zijn. een aanrader zijn de roersstaafjes van de hornbach daar kan je flink mee meppen. die van de gamma raad ik af..(uitvoerig getest dus tja)
 3. Mijn moeder zei altijd ; niet spelen met je eten maar nu moet je het juist doen. een busje slagroom, of als je niet vies bent van een beetje pijn neem dan gember voor *figging.
 4.  ice-ice baby! nee geen halve liter ben en jerry samen weg knagen alhoewel dat ook leuk kan zijn maar nu ga ik ongelofelijk off-topic.  ijsklontjes zijn multi inzetbaar in de slaapkamer en hoe? ja dat gaat ieder voor zich maar bedenken. PERVS! gheghe..
 5. rollenspel, je hebt er echt geen hele outfits voor nodig enkel een dirty mind en een partner in crime. of het geil wordt of niet ligt aan jezelf maar een lach bui op zijn tijd kan toch ook heerlijk zijn?
 6. De vlakke hand, gratis en je kan er alle kanten mee op want eerlijk is eerlijk een goed uitgevoerde spanking kan heerlijk zijn!
 7. Een plantenspuit met water of voor de sadist met alcohol (nee geen alcohol om dronken van te worden)

dit waren mijn tips aangezien ik al een eeuwigheid niks heb geschreven vond ik het hoog nodig om even een stukje te typen. de taalfouten worden nog aangepast het gaat nu even puur om het verhaal.

vind je het niks, helaas pindakaas. heb je er wat aan gehad? dan zeg ik graag gedaan!

Advertenties

2 comments

 1. madbello · september 28, 2016

  HA HA HA, ”roersstaafjes van de hornbach”. Bedankt voor de tip! 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s