Wereld Fetisj Dag.

20 Januari, 2017 is een dag zoals iedere dag maar ook weer niet.

want die dag is het Wereld Fetisj dag. Het hebben van een fetisj wordt meestal gezien als raar en ziek. weinig mensen begrijpen wat een fetisj inhoudt. Ik durf bijna zeker weten te zeggen dat iedereen een fetisj heeft, hou je van grote borsten bijvoorbeeld? ja dat is een FETISJ! busted perv!

De meest simpele dingen kunnen vallen onder een fetisj. veel fetisjen zijn wel bekend, zoals de voeten en heels fetisj. maar je hebt ook nylon fetisj, leer,rubber,luier,gips, wolf en kietel fetisjisme.

Op wereld fetisj dag vragen we dus extra aandacht voor acceptatie hiervan. Acceptatie betekend niet dat je het hoeft goed te keuren of te begrijpen. Ik zou ook nooit kunnen begrijpen waarom mensen bijvoorbeeld pindakaas eten ( GOOOOOOOOOOORheids Galore en alles! )

Maar het zou mooi zijn als we elkaar niet om belachelijk hoeven te maken. Want wat als je een partner zou vinden met een bepaalde fetisj, zou jij willen dat hij/zij het gevoel krijgt niet zich zelf te kunnen/mogen te zijn? Stimuleer elkaar om vrij te zijn en te zijn wie je wilt zijn. Fetisj is niet alles maar het is ook een deel van het leven.

Greetz het meisje wat GEEN pindakaas lust!

Ps; de dresscode voor 20 januari is paars

  • Perverts wear purple

 

 

One comment

  1. madbello · januari 16, 2017

    Dit is op herblogd.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s